HomeGelderland

Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen Gelderland

Datum: 4 April 2022
Tijd: 17.00-19.00 uur
Plaats: Arnhem
Uitvoering: Fysiek
Locatie:

Rozet Centrum
www.rozet.nl

Contact: patrick.ellenbroek@rozet.nl

In de Publieksacademie LLO in Gelderland delen we inzichten, ervaringen en ideeën om talenten optimaal te benutten, iedereen inzetbaar te houden en leren en ontwikkelen te stimuleren in de regio. 

Impressie en terugblik

Bekijk de videoclip voor een impressie van de bijeenkomst:

 “Wij willen helpen dat talent te ontwikkelen, niet alleen via de formele leerweg, maar vooral ook door het informele. We brengen mensen intern met elkaar in gesprek. We kunnen hier met zijn allen, met die 120 topjes van ijsbergen een connected-dots-tekening maken om zo met elkaar te komen tot een soort routekaart van deze regio.'' Lees verder voor een terugblik.

Thema: Werk in uitvoering

Dit gaat onder andere over een Leven Lang Leren in je werk, van werk naar werk gaan en wat als iedereen die wil werken aan het werk zou zijn. Deze middag kijken op een andere manier naar vraagstukken als:

  • Verandering in leersystemen.
  • Aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt.
  • Technologische ontwikkelingen en digitalisering.
  • Werving medewerkers en openstaande vacatures.
  • Inzet en loopbaan van oudere werknemers.

De bijeenkomst is gericht op HR medewerkers, werkgevers en ondernemers uit de regio en alle andere  professionals zich betrokken voelen bij een Leven Lang Ontwikkelen. 

Programma

16.15 uur Inloop  en bezoek aan Arbeidsexperience (met inspirerende stops onderweg)
17:00 uur 

Welkom: door presentator Marijke Roskam (BNR)

17:10 uur

Inleiding door Jan van Dellen, wethouder Economische Zaken (gemeente Arnhem)

17:15 uur

Creatieve workshop:  met andere blik kijken naar de arbeidsmarkt en Leven Lang Ontwikkelen. Snelle manier om in de juiste mindset te komen en open te staan voor inspiratie. 

17:30 uur

Inspirerende presentatie door Olympisch kampioen, ondernemer, trainer, commentator en auteur Mark Tuitert.  Mark vertelt over zijn drive om zich elke dag te blijven ontwikkelen.

18:15 uur

Interactief rondetafelgesprek met bijdragen uit de zaal. Gespreksthema is het belang van een Leven Lang Ontwikkelen op het werk en hoe werkgevers toekomstbestendig blijven. Vier gasten aan tafel vertellen hoe ze het aanpakken bij hun eigen organisatie of bedrijf.

18:50 uur Muzikale samenvatting door stand-up musician Bart Kiers
19:00 uur

Netwerkborrel 

Partners regionaal

oka_logo_color
logo Rijnbrink

Nieuws & Achtergrond

In de Publieksacademie LLO in Gelderland delen we inzichten, ervaringen en ideeën om talenten optimaal te benutten, iedereen inzetbaar te houden en leren en ontwikkelen te stimuleren in de regio. 

Publieksacademie LLO is initiatief van:
© 2024 Publieksacademie LLO