HomeAchtergrondUpdate jezelf!

Update jezelf!

Update jezelf!

De manier waarop we werken verandert sneller dan ooit. Niet alleen voor werkgevers, maar ook voor werknemers, flexwerkers, ZZP-ers en zelfstandigen. Dus ook voor jou.

Hoe ga je het beste om met die veranderingen? Wat zijn loopbaan mogelijkheden? Waar moet je rekening mee houden in je werk? Met NL leert door stimuleert de overheid (SZW) werkgevers en werknemers om juist nu na te denken over de toekomst en biedt daarbij gratis loopbaanadvies en online scholing aan.

Gratis scholing

Er zijn een flink aantal opleiders die de NL leert door subsidie hebben gekregen. Bij deze opleiders kun je gratis cursussen volgen. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Belangrijk, want de cursus of opleiding die je gaat doen kan ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen.

Vind je update

Om een cursus of training te volgen, hoef je je alleen nog maar aan te melden bij een van de opleiders die subsidie heeft gekregen. Gebruik deze handige tool en ontdek welke update bij jou past. Je kunt direct zoeken in alle gratis leerpakketten, abonnementen, cursussen en trainingen. Vaak kun je al direct beginnen en is er geen specifieke voorkennis nodig.

Je wilt bij- of omscholen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen? Maak dan gebruik een ontwikkeladvies. De loopbaancoach helpt jou de goede richting op en kan je begeleiden in je keuze.

 

Publieksacademie LLO is initiatief van:
© 2024 Publieksacademie LLO